Een workshop bij Bread & Cookies is een gezellig dagje uit met vrienden, familie of nieuwe mensen die je bij ons ontmoet. Na ontvangst met een kopje koffie of thee en iets lekkers gaan we van start met de workshop. Alle stappen worden zorgvuldig uitgelegd en in praktijk gebracht. Tussen de middag is er een heerlijke lunch met -hoe kan het ook anders- diverse soorten zelfgebakken brood. Aan het einde van de dag neem je altijd je zelfgebakken (h)eerlijke creaties mee naar huis om het thuisfront al vast een voorproefje te geven op wat hen voortaan te wachten staat!
Een workshop heeft minimaal 6 en maximaal 9 deelnemers, zodat er altijd voldoende aandacht is om iedereen persoonlijk te begeleiden. Wil je met een besloten groep komen of heb je iets te vieren? In overleg kunnen we samen een keuze maken voor het programma. Het maximale aantal personen is dan 9 personen (afhankelijk van het programma). Wil je een besloten workshop met minder dan 8 personen dan wordt de prijs berekend voor 7 personen. Voor meer informatie kun je me altijd even bellen of een email sturen naar info@bread-cookies.nl Gedurende het jaar kan het aanbod van workshops wisselen. Houd onze site dus in de gaten voor nieuwe data en nieuwe workshops. Momenteel is er keuze uit 4 verschillende workshops met daar onder de vermelde geplande data. Verder is er voor groepen vanaf 6 personen de mogelijkheid om een zelf gekozen workshop en datum uiteraard in overleg te prikken van maandag t/m zondag.
Basis Broodbakken
Ben je nog niet bekend met het bakken van brood of wil je de basisbeginselen goed leren? Dan is deze basisworkshop iets voor jou. Wij bakken tijdens deze workshop, vloer- en busbroden al dan niet gevuld met heerlijke zaden, pitten en/of noten. Uiteraard neem je alle zelfgebakken broden mee naar huis.
Tijd: van 9:30 tot ong. 15.30 uur (inclusief een heerlijke lunch)
Kosten: € 125,00 per persoon
Beschikbare data:
Zaterdag 4 januari (nog 1 plaats)
Zondag 5 januari (nog 2 plaatsen)
Zaterdag 11 januari (vol)
Zaterdag 25 januari (nog 4 plaatsen)
Zondag 26 januari (nog 6 plaatsen)
Zaterdag 15 februari (nog 1 plaats)
Zondag 16 februari (nog 8 plaatsen)
2024 IS AL HELEMAAL VOLGEBOEKT
Keuzedatum in overleg
Workshop Kleine broodjes
Deze workshop maken we maar liefst 2 volle platen kleine broodjes te weten 16 amandelkaneelbroodjes en 16 hartige broodjes. Je kunt ze gemakkelijk invriezen en op elk moment uit de vriezer halen wanneer je trek hebt. Nadien kun je thuis jouw eigen creaties op tafel zetten door naar hartenlust te variëren met een vulling naar eigen keuze.
Tijd: van 9.30 tot ong. 15.30 uur (inclusief een heerlijke lunch)
Kosten: € 125,00 per persoon
Beschikbare data:
Zaterdag 8 maart (nog 2 plaatsen)
2024 IS AL HELEMAAL VOLGEBOEKT
Keuzedatum in overleg
Workshop Pasen
Tijdens deze workshop gaan we een prachtig vlechtbrood maken welke niet op de paastafel mag ontbreken. Verder maken nog een paasgerelateerd brood wat nog een verrassing blijft maar zeker de moeite waard zal zijn.
Tijd: van 9.30 tot ong. 15.30 uur (inclusief een heerlijke lunch)
Kosten: € 125,00 per persoon
Beschikbare data:
Zaterdag 19 april (nog 6 plaatsen)
Keuzedatum in overleg
Workshop Viva Italia
Tijdens deze workshop maken we heerlijke olijvenbroden naar keuze als vloerbrood of in een prachtige stokvorm (praktisch voor op de borrelplank) en heerlijke gevulde hartige broodbuidels. Heerlijk bij een wijntje of gewoon voor de lekkere trek.
Tijd: van 9.30 tot ong. 15.30 uur (inclusief een heerlijke lunch)
Kosten: € 125,00 per persoon
Beschikbare data:
Zaterdag 1 februari (nog 5 plaatsen)
Zaterdag 12 april (nog 5 plaatsen)
Keuzedatum in overleg
Tijdens de workshops bakken we brood af op steen (zgn. chamottesteen) in een Rofco B40 oven. Een oven die volgens het aloude principe van een houtoven werkt.
Ben je enthousiast geworden na het bakken van je eigen brood, dan kun je de meest standaard producten zoals rijsmandjes, meel, deegschrapers en dergelijke na afloop van de workshop kopen. Zo kun je je opgedane kennis meteen thuis in praktijk brengen.
In de Algemene voorwaarden kun je meer vinden over de manier waarop ik werk.