Een workshop bij Bread & Cookies is een gezellig dagje uit met vrienden, familie of nieuwe mensen die je bij ons ontmoet. Na ontvangst met een kopje koffie of thee en iets lekkers gaan we van start met de workshop. Alle stappen worden zorgvuldig uitgelegd en in praktijk gebracht. Tussen de middag is er een heerlijke lunch met -hoe kan het ook anders- diverse soorten zelfgebakken brood. Aan het einde van de dag neem je altijd je zelfgebakken (h)eerlijke creaties mee naar huis om het thuisfront al vast een voorproefje te geven op wat hen voortaan te wachten staat!

Een workshop heeft minimaal 6 en maximaal 9 deelnemers, zodat er altijd voldoende aandacht is om iedereen persoonlijk te begeleiden. Wil je met een besloten groep komen of heb je iets te vieren? In overleg kunnen we samen een keuze maken voor het programma. Het maximale aantal personen is dan 9 personen (afhankelijk van het programma). Wil je een besloten workshop met minder dan 8 personen dan wordt de prijs berekend voor 7 personen. Voor meer informatie kun je me altijd even bellen of een email sturen naar info@bread-cookies.nl  Gedurende het jaar kan het aanbod van workshops wisselen. Houd onze site dus in de gaten voor nieuwe data en nieuwe workshops. Momenteel is er keuze uit 4 verschillende workshops  met daar onder de vermelde geplande data. Verder is er voor groepen vanaf 6 personen de mogelijkheid om een zelf gekozen workshop en datum uiteraard  in overleg te prikken van maandag t/m zondag.

Impressie15

Basis Broodbakken

Ben je nog niet bekend met het bakken van brood of wil je de basisbeginselen goed leren? Dan is deze basisworkshop iets voor jou. Wij bakken tijdens deze workshop, vloer- en busbroden al dan niet gevuld met heerlijke zaden, pitten en/of noten. Uiteraard neem je alle zelfgebakken broden mee naar huis.

Tijd: van 9:30 tot ong. 15.30 uur (inclusief een heerlijke lunch)

Kosten: € 125,00 per persoon

Beschikbare data:

Zaterdag 4 januari (nog 5 plaatsen)
Zondag 5 januari (nog 5 plaatsen)
Zaterdag 11 januari (nog 6 plaatsen)
Zondag 12 januari (nog 8 plaatsen)
Zaterdag 25 januari (nog 8 plaatsen)
Zondag 26 januari (nog 8 plaatsen)

2024 IS AL HELEMAAL VOLGEBOEKT

Keuzedatum in overleg

IMG_0309 - kopie

Workshop vloerbrood

Deze workshop maken we heerlijk gevulde (hartige) vloerbroden. Je leert hoe je een brood moet vormen en op spanning brengt. Nadien kun je thuis jouw eigen creaties op tafel zetten door naar hartenlust te variëren met een vulling naar eigen keuze. Smaakt voortreffelijk bij de borrelplank of gewoon voor de lekkere trek.

Tijd: van 9.30 tot ong. 15.30 uur (inclusief een heerlijke lunch)

Kosten: € 125,00 per persoon

Beschikbare data:

Zaterdag 1 februari (nog 8 plaatsen)
Zondag 2 februari (nog 8 plaatsen)

2024 IS AL HELEMAAL VOLGEBOEKT

Keuzedatum in overleg

 

52852021_549641875545944_8148923551666786400_n

Workshop Desembrood

Tijdens deze workshop leer je een ambachtelijk zuurdesembrood bakken. Je leert je eigen zuurdesem maken en hoe deze te onderhouden. Uiteraard krijg je wat van mijn moederdesem mee naar huis zodat je thuis gelijk aan de slag kunt. Je dient al wel ervaring te hebben met broodbakken en is niet geschikt voor beginners. Mijn advies is om eerst de workshop Basisbrood te volgen.

Tijd: van 9.30 tot ong. 15.30 uur (inclusief een heerlijke lunch)

Kosten: € 125,00 per persoon

Beschikbare data:

Zondag 13 oktober (nog 1 plaats)
Zaterdag 2 november (nog 5 plaatsen)

LAATSTE BESCHIKBARE PLAATSEN VOOR 2024 !

Keuzedatum in overleg

Kerstkrans02

INSPIRATIE VOOR KERST

Op deze workshop maken we een prachtige broodkrans zoals op de foto en een ander kerstgerelateerd brood wat nog een verrassing blijft.  Zo kun je in de leukste maand van het jaar iedereen verrassen met een mooi gedecoreerde kersttafel.

Tijd: van 9.30 tot ong. 15.30 uur (inclusief een heerlijke lunch)

Kosten: € 125,00 per persoon

Beschikbare data:

2024 IS AL HELEMAAL VOLGEBOEKT

U kunt al wel een plaats reserveren voor de workshop Inspiratie voor Pasen op 18 en 19 april

Keuzedatum in overleg

 

 

Tijdens de workshops bakken we brood af op steen (zgn. chamottesteen) in een Rofco B40 oven. Een oven die volgens het aloude principe van een houtoven werkt.
Ben je enthousiast geworden na het bakken van je eigen brood, dan kun je de meest standaard producten zoals rijsmandjes, meel, deegschrapers en dergelijke na afloop van de workshop kopen. Zo kun je je opgedane kennis meteen thuis in praktijk brengen.

In de Algemene voorwaarden kun je meer vinden over de manier waarop ik werk.

devider